Пореден млад мъж си навлече гнева на стотици хора в

...
Пореден млад мъж си навлече гнева на стотици хора в
Коментари Харесай

Приятел на Георги, обезобразил момиче: Мисля да довърша започнатото!

Пореден млад мъж си навлече гнева на стотици хора в обществените мрежи. Това е станало във връзка на кошмарния случай с нарязаното момиче, който потресе цяла България. Мирослав Андонов е отправял закани и грозни мнения, касаещи момичето в чат със собствен прочут. От думите му излиза наяве, че изцяло поддържа зверството, осъществено от Георги Николаев. Дори се заканва – „ ще я приключа “.

„ Малко и е било на тази курва Дебора. Георги трябваше да и отреже главата. Не ми пука курвата трябваше да има не 400 а 800 шева!! Без благосклонност напряко смьрт. Мисля да отида да довьрша започнатото дори. Ще я приключа! “ Това е част от диалога сред двамата младежи.

Става ясно, че Мирослав е другар на насилника Георги, което е и главната причина да го поддържа. Човекът, с който споделя тези думи по всякакъв начин пробва да му обасни, че това, което мисли и се заканва, не е редно.

Вижте целия чат:



Припомняме, че единствено преди дни различен покровител на насилието, се сблъска с неодобрението на хората. Виктор Костов потресе с поддръжката си, която в следствие му коства работата.

Припомнете си:

Вижте и по какъв начин разясниха заканите на Мирослав:

„ Леле, и тоя ли е " приключвател ", като го виждам се е завършил още като се е появил. “

„ Къде са човешките полезности. “

„ Детска работа, той още носи гащите с насрано - щял да завършва. “

„ Еееей, прекомерно доста станаха откачалките в България! Трябва да се лекуват със закон! “

„ Може да ти е другар, каквото и да е било, той не би трябвало по този начин да постъпва, в случай че един ден създадат по този начин с неговото дете, дали ще му е добре, той е садист. “

„ Веднага си показах майка му какво ли мнение има за държанието на сина си. “

„ Тоя е идващият заключен. Ще им хареса в пандиза. Такива са бомби със закъснител. МвР да ги задържа и прибира, тъй като ще вкарат някой човек в пакост. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР