Пореден депутатски имунитет е на път да бъде свален -

...
Пореден депутатски имунитет е на път да бъде свален -
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска имунитета на депутат за блудство

Пореден депутатски имунитет е на път да бъде свален - този път за блудничество. От Софийската градска прокуратура оферират на основния прокурор да изиска депутатската отбрана на депутат с букви Д. А. 

В мотивацията на СГП се твърди, че са събрани задоволително доказателства за покачване на обвиняване за осъществено закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателния кодекс. Той планува от 2 до 8 години затвор за всеки, " който извърши деяние за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст, посредством приложимост на мощ или заплашване, посредством потребление на безпомощното му положение, посредством привеждането му в такова положение, или посредством потребление на състояние на взаимозависимост или контрол ".

Провинението е прясно - досъдебното произвеждане е формирано на 31 май 2023 година, а закононарушението съгласно данните на прокуратурата се е случило в село Бистрица на 7 май. 

В Народното събрание все още има няколко народни представители с букви Д. А.

Малко след известието на прокуратурата от ГЕРБ разпространиха известие с анонс, че националният представител Даниел Александров ще направи изказване в 16 часа през днешния ден - сряда, 7 юни.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР