Пореден акт на жестокост: откриха застреляно куче. Разследват смъртта на

...
Пореден акт на жестокост: откриха застреляно куче. Разследват смъртта на
Коментари Харесай

Пореден акт на жестокост: откриха застреляно куче

Пореден акт на свирепост: откриха убито куче. Разследват гибелта на куче в село Осиковица, община Правец. На 15 януари мъж е подал сигнал, че е намерил едно от кучетата си мъртво пред къщата му. На местопроизшествието е осъществен оглед в наличието на ветеринарен доктор, оповестиха от полицията.

Установена е огнестрелна рана на гръдния панер на животното. Тялото е изпратено за аутопсия.

 

напомня, че подадоха сигнал за убито домашно куче пред къща във Врачанско, оповестиха от полицията. Но униформените не откриха тялото на животното. Случаят е от 15 януари в село Брусен. Извършен е оглед на посоченото място, само че тяло на куче не е открито. Собствениците на животното показали хипотетичният причинител на действието. Започнато е следствие.

При различен случай, заловиха мъж, прострелял куче в Твърдица, оповестиха от полицията. Сигналът за случая е подаден на 10 ноември от 52-годишния притежател. Той е декларирал, че едно от кучетата, които охраняват негов икономически обект в местността „ Студената вода “ в землището на община Твърдица, е убито. 46-годишният причинител е арестуван – той е без престъпни прояви. Иззето е оръжието – ловна пушка, която е законно притежавана.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР