Поради възникнал силен интерес в медиите и интернет пространството относно

...
Поради възникнал силен интерес в медиите и интернет пространството относно
Коментари Харесай

Официално от болницата: Ето защо една и съща сестра е ваксинирала Борисов, Карадайъ и Пеевски

 Поради зародил мощен интерес в медиите и интернет пространството по отношение на имунизацията на политици в медицински комплекс " Софиямед “ и отправени журналистически въпроси, управлението на лечебното заведениe разяснява следното:

 

" УМБАЛ " Софиямед “ е водещо лечебно заведение в България, което е желано от българските жители, част от които са и политиците. Причината, Мустафа Карадайъ, и доста други водещи политици от различни политически партии да употребяват здравните услуги на " Софиямед “, е техният персонален избор.

В медицински комплекс " Софиямед “ са се лекували и притежатели и шефове на доста други лечебни заведения. За нас е чест, че всички тези български жители са избрали УМБАЛ " Софиямед “. Това демонстрира, че те имат високо доверие в здравните услуги, които предлага нашата болница, тъй като в нея работят едни от най-хубавите лекари в България от разнообразни специалности.

Медицинската сестра, която е направила имунизацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се споделя Магдалена Серафимова. Тя е основна здравна сестра на университетска болница " Софиямед “, част е от медицинския имунизационен екип на болничното заведение. Tя е направила хиляди имунизации от началото на пандемията на доста пациенти. Болницата няма разнообразни стандарти при предлагането на здравната услуга.

УМБАЛ " Софиямед “ няма право да дава обществено информация за пациентите си и тяхното здравословно положение. Всеки пациент самичък взима решение дали да оповести това, че е употребявал услугите на лечебното заведение. 

Ваксинирането на известни персони в България и оповестяването им в медиите и интернет, е за предоставяне на персонален образец и стимулиране на имунизацията против COVID-19 в България, която е на едно от последните места в Европа по % на сложени ваксини против коронавирус. 

Всички имунизации на територията на академични медицински компекс " Софиямед “ се правят по разпоредбите на положителната здравна процедура и са под прецизен надзор, и е невероятно да се извършат нереални имунизации.

Екипите на УМБАЛ " Софиямед “ и имунизационните кабинети в ДКЦ " Софиямед “ и ДКЦ " Софиямед “-Люлин приканват всички български жители да се имунизират, с цел да преборим коронавирус пандемията в България и по света ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР