Поради проблеми със самочувствието или несигурност, понякога се примирявате с

...
Поради проблеми със самочувствието или несигурност, понякога се примирявате с
Коментари Харесай

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Поради проблеми със самочувствието или неустановеност, от време на време се примирявате с неприятни за вас връзки. Те са по-малко удовлетворяващи от любовта, която заслужавате, само че доста пъти не сте наясно, че сте в това състояние. Въпреки това, в случай че наподобява, че постоянно сте в неприятни връзки с индивида до вас, това може да е индикация за нещо. Вие предпочитате да сте с някого, вместо да сте сами. Но истината е, че в никакъв случай няма да почувствате, че вашите полезности или стойност са компрометирани в една здрава връзка. Вашите потребности нормално се преглеждат по разнообразни способи, даже в случай че всичките ви желания и упования не се осъществят.

Прочетете идващите няколко съвета, с цел да научите по какъв начин да спрете да се задоволявате с по-малко от най-хубавото. Освен това ще научите по какъв начин да започнете да получавате това, което в действителност желаете, с цел да бъдете щастливи.

Ето и по какъв начин да прекъснете неприятна връзка и да получите любовта, която заслужавате:

Очаквайте повече и получавайте повече

За страдание, ние привличаме към себе си това, което пускаме в живота си. Можем да поправяме желанията си и по-късно да ги реализираме. Напомнете си, че да желаете повече е добре, тъй като го заслужавате. Целите са доста значимо нещо в живота на един човек. Колкото по-високи са те, толкоз по-амбицирани и търсещи оптималния резултат ще бъдете вие. И това важи във всеки аспект от живота, освен на любовния фронт, по тази причина не го забравяйте.

Установете по-строги граници

Трябва да говорите гласно какво е и какво не е задоволително, в случай че сътрудникът накърнява самочувствието ви. Никога не приемайте пренебрежение. След един подобен случай внимавайте за всички промени, които вършат или не вършат, с цел да подобрят държанието си. Трябва да бъдете признати и оценени в края на деня и да получите любовта, която заслужавате. Ако един път допуснете сходно недопустимо държание от страна на половинката си, то това може да продължи в течение на връзката. Покажете, че желаете вашето мнение да бъде чуто и нямате никакво желание да бъдете плебей във вашата връзка.

Спрете да му давате трети и четвърти късмет

Обърнете особено внимание на оправданията, които сътрудникът ви излага. Вероятно не сте най-хубавият човек с него, в случай че непрекъснато поставяте неговите стремежи над вашите лични. Грешка е да толерирате всяко неуместно деяние. Никога не приемайте необузданото държание на колегата си. Важно е всеки да носи отговорност. Ако продължавате да сте с него, откакто е направил нещо неприятно на вас, без значение дали то е от физическо или психическо естество, място за амнистия няма. Всеки може да сбърка и заслужава втори късмет. Но към този момент третият или четвъртият е самозалъгване единствено и само за вас. Не го забравяйте.

Спрете да вършиме взаимни отстъпки от самото начало

Във взаимоотношенията всяка страна би трябвало да даде всичко от себе си. Ако осъзнаете, че вие ​​сте единствената, която прави това, се замислете. Това е знак, че вашата инвестиция във връзката не се зачита и може да се наложи да прекратите тези токсични взаимоотношения. Потърсете човек, който ще оцени напъните, които сте положили във вашия ангажимент и ще ви отвръща със същото отношение.

Уверете се, че неговите думи и каузи са поредни

Ако сте се примирили с обстоятелството, че сътрудникът ви не съблюдава уговорките си, знаете, че сте създали компромис във вашата сантиментална връзка. Трябва бързо да изясните връзките си и кой на какъв стадий се намира. Ако връзката ви минава през доста обрати, то това може да е знак, че тя няма бъдеще. Много е значимо и двамата да сте на едно прочувствено равнище и да имате сходни цели в живота, с цел да може нещата да се получат.

Да бъдеш почтен и да нямаш скрити претекстове е това, което допуска честността. Думите и държанието би трябвало да съответстват, с цел да пораства и процъфтява една основа на доверие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР