Поради обилния снеговалеж и усложнена метеорологична обстановка в планината Витоша

...
Поради обилния снеговалеж и усложнена метеорологична обстановка в планината Витоша
Коментари Харесай

Снеговалежът затвори пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна - Златните мостове

Поради изобилния снеговалеж и усложнена метеорологична конюнктура в планината Витоша се затварят за придвижване краткотрайно пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна - Златните мостове. Ще бъдат осъществени обработки с опесъчаване и снегопочистване с избутване на снежна маса, оповестиха от Столичната община в събота.

Екипите на дирекция Аварийна помощ и предварителна защита спомагат на място за организацията. След осъществяване на обработките ще се пропущат рейсовете на ски учебните заведения.

Извършват се обработките против замръзване по трасетата на градския превоз, съществени улици в регионите и общински пътища. На терен работят 78 снегопочистващи машини във всички региони на града, като се правят обработки със смети против замръзване. Екипите на Столичен инспекторат управляват дейностите по снегопочистване.

Градският превоз извършва нормалните си направления при зимни условия.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена информац
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР