Поради коронавирусната епидемия и ограничаването на движението на повече от

...
Поради коронавирусната епидемия и ограничаването на движението на повече от
Коментари Харесай

Коронавирусът изяде работата в туризма на 10 000 словенци, Китай с помощ за страната

Поради коронавирусната зараза и ограничението на придвижването на повече от 10 000 чиновници в туризма в крайбрежните градове в Словения са изгубили работата си, сочци информация на синдикат.
През този интервал предходната година 54% от местата за настаняване в морските градове на страната са били запълнени, а в този момент заради епидемията те са изцяло затворени.
Словения с радикални ограничения против ковид
Според най-оптимистичните прогнози, хотелите и заведенията за хранене в Копер, Изола, Пиран, Порторож и Анкаран ще отворят в средата на май.
В Словения към този момент съществува концепция, която все по-често се загатва в медиите, а това са летни ваканции, които словенците да прекарат в родината си и по този метод директно оказват помощ на туризма, тежко обиден от коронавирусната зараза.
Междувременно, транспортен аероплан на компанията " Сечуан еърлайнс “ кацна тази заран на летище покрай Любляна, претрупан с огромна пратка от защитно и здравно съоръжение.
Оборудването, закупено от Словения, се състои от защитни маски и костюми, респиратори и друго здравно съоръжение, належащо за справяне с коронавирусната зараза.
Премиерът Янез Янша показа новината за идването на поръчаното съоръжение от Китай в обществените мрежи и написа, че тя също ще способства за по-спокойни Великденски празници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР