Популярният уеб-портал на Майкрософт – MSN.com, постави Пловдив в класацията

...
Популярният уеб-портал на Майкрософт – MSN.com, постави Пловдив в класацията
Коментари Харесай

Пловдив в Топ 15 дестинации на планетата

Популярният уеб-портал на Майкрософт – MSN.com, сложи Пловдив в класацията на 15-топ дестинации на планетата. Заедно с града под тепетата в влиятелното издание са предложени пътешествия до забележителности и обитаеми места в Япония, Северозападна Франция, Йордания, Гренландия, Пътят на коприната, Фиджи, Аржентина, Белизе, Колумбия, Грузия, Руанда, Индия, Непал и Мексико.

„ Въпреки богатата си история и извисяващите се планински върхове, вътрешността на България значително не съумява да притегли пътешествениците с дребен бюджет. Но с семейството на Пловдив за Европейска столица на културата това може би ще се промени. Като един от най-старите непрекъснато обитаеми градове на Европа, Пловдив носи с лекост своята история – няма доста места, където с един взор да можете да обгърнете римски стадион и османска джамия “, написа MSN.

Обиколете калдъръмения Стар град и руините на крепостите, а по-късно поемете към Родопите, където живописните пътеки ще ви отведат до византийски и кръстоносни забележителности, гласи рекомендацията.

Източният бряг на България също се отваря за туристите, а новите евтини полети до черноморския град Бургас от девет английски летища стартират през май. Съчетайте го с обиколка из розовите солни езера, някогашните пиратски острови и вълнуващо каране на каяк.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР