Популярният режисьор и актьор Андрей Слабаков сподели формулата си за

...
Популярният режисьор и актьор Андрей Слабаков сподели формулата си за
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Пийте ракия за закуска! Вижте формулата на режисьора за дълголетие

Популярният режисьор и артист Андрей Слабаков показа формулата си за дългоденствие и благополучен живот в новата си книга, която към този момент е на пазара. По думите му, човек би трябвало освен да обезпечава на организма си нужните хранителни субстанции, а да го прави по метод, който да му доставя наслаждение и наслада. Слабаков дава упътвания за идеалния старт на деня – лека закуска, която може да включва дребен джин с тоник и доста лед или дребна ракия, съпроводена с мразовит айрян, оповестява „ България през днешния ден “.

Той обаче прецизира, че всичко би трябвало да се прави с мярка и не трябва да се пият повече от 2 дребни, когато следва тежък и под напрежение ден. По персоналното му мнение обаче идеалната закуска е класиката шкембе супа с чесън и 1-2 бири. Преди да отидем на работа обаче е добре да изядем 2 ментови бонбона.

Според режисьора те няма да тушират изцяло аромата на чесъна, само че пък шефът няма да разбере за бирата и в най-лошия случай ще ни дефинира като простаци.

За ракията Андрей Слабаков дава още няколко скъпи съвета. Никога не би трябвало да се пие ракия, дестилирана от остарели компоти, мармалади и сладка. „ Не вярвайте на комшията, който твърди, че вари ракия от дете. Лъже! Просто му е скучно да пие самичък от гадорията, която е създал “, безапелационен в присъдата си е Слабаков, представен от „ България през днешния ден “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР