Популярният културист Димитър Димитров, който е бивш охранител на Георги

...
Популярният културист Димитър Димитров, който е бивш охранител на Георги
Коментари Харесай

Охранител на Георги Илиев разкри тайна за титлата на Локо Пд

Популярният културист Димитър Димитров, който е някогашен охранител на Георги Илиев, описа забавна преживелица от 2004 година, когато Локо Пловдив стана първенец на България по футбол. Тогава притежателят на смърфовете и хората му са изхарчили 1 милион лв. за една вечер.

„ При Жоро беше цялостното успокоение – споделя Димитров за тези години. – С едни черни костюми по през целия ден ходехме по заведенията за хранене. Сутрин, обед и вечер се ядеше и се пиеше. Той беше наясно, че това нещо няма да продължи постоянно, само че не се пазеше под паника.

Всеки, който го види – почит. Никого не е върнал с молба за помощ. Независимо за каква сума става въпрос. Не е прибирал хората, такова почитание имаше. Но по този начин си беше построил нещата, че и никой не го предаваше. Играеше като положителния и неприятния в едно. С усмивка ти показваше какъв брой е добър и по какъв начин можеш да изчезнеш. Имал съм безпределно почитание към този човек, тъй като се разбирахме с един взор. Винаги е бил оправдателен към всички. Останалото са митове.

Кои са най-големите разноски, които си е разрешавал? Веднъж, когато Локо Пловдив станаха първенци на България, в багажника имаше 1 милион лв.. За една вечер свършиха! Всеки идваше, бъркаше и си взимаше. С обяснението: „ Шефът ме праща, шефът ме праща “.

Виждал съм известни артисти и певици, които бяха близки до него. Бъркаха и си взимаха по 100 хиляди лв.. За клипове, за участия… Ето такива буци с банкноти бяха, а багажникът беше цялостен. Всеки ден се пълнеше и всеки ден свършваше до вечерта. Събирали сме се на вечеря по 50 индивида. Сметката примерно идва 10 хиляди лв., а Жоро вика: „ Дай му 20 000″. Навсякъде е по този начин. Аз имах заплата и си работех, само че той (Жоро Илиев) ни раздаваше пари, когато му беше кеф и играеше черно тото. Залагаше на футболни мачове. И когато завоюва, не си взимаше парите за него, а ги даваше на нас. Играеше просто за тръпката и губеше милиони. Но в случай че завоюва, не му беше кеф да си ги прибере “, споделя Димитров.

Невероятната история на международния първенец по културизъм минава през обрати, почтени за филм. От боксов гений, през дългогодишна присъда, бягство от пандиза и по какъв начин става главатар по време на присъдата си… Димитров споделя за работата при босовете на групировката ВИС Мето Илиенски и Георги Илиев. Защо счита Илиенски за жив и благодари на Главния за помощта в старта на кариерата си в културизма, довела до международно злато. Истории за скъпи покупки и мафия.

Наистина ли са раздавани милиони от куфарчета и сакове в багажника на колите му и каква е била задачата на Митко като негов охранител – вижте във видеото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР