Популярният американски продуцент Харви Уейнстийн, обвинен в сексуален тормоз, беше

...
Популярният американски продуцент Харви Уейнстийн, обвинен в сексуален тормоз, беше
Коментари Харесай

Заради секс скандал холивудски продуцент излетя от собствената си компания

Популярният американски продуцент Харви Уейнстийн, упрекнат в полов тормоз, беше изваден от борда на шефовете на компанията, на която е съосновател, се споделя в известие от Weinstein Company.
" В светлината на новитe информации, които излязоха през последните дни за държанието на Харви Уейнстийн, шефовете на Weinstein Company - Робърт Уейнстийн, Ланс Maйеров, Ричард Кьонигсбърг и Тарак бен Омар – взеха решение и осведомиха Харви Уейнстийн, че работата му в компанията е прекъсната. Решението влиза в действие неотложно ", се споделя в известие, представено от американските медии.
Уволнението на Харви Уейнстайн, един от най-силните продуценти в Холивуд, става три дни след публикуването на следствието на The New York Times, разкриващо поредност от обвинявания в полов тормоз против него.
Продуцентът е упрекнат от няколко дами, в това число актрисата Ашли Джъд и звездата Роуз Макгоуън, че се е опитвал да ги масажира, да ги принуди да го гледат гол или, че им е обещавал да поддържа кариерите им против полови услуги.
Уейнстийн е съосновател, дружно със своя брат Боб, на продуцентските къщи " Мирамакс " и " Уейнстийн къмпани " и има най-престижните награди за седмото изкуство, измежду които от фестивала в Кан и " Оскар " -и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР