Популярният актьор и тв водещ Александър Кадиев показа, че е

...
Популярният актьор и тв водещ Александър Кадиев показа, че е
Коментари Харесай

Харем „Хармония“: Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата

Популярният артист и тв водещ Александър Кадиев сподели, че е в прелестни връзки с някогашната си другарка Таня Тончева. Това е и майката на единственото му дете - момиченцето Кати, видя HotArena.

Кадиев и Таня се засякоха на Черноморието, където артистът е на отмора с новата си обичана Ивелина Чоева. И всички дружно седнаха да обядват и да си поговорят, а малко по-късно Сашо пусна и фотоси от приятната среща, писа България Днес.

 Сашо обядва с Ивелина и с Таня. СНИМКИ: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТЬОРА

Сашо обядва с Ивелина и с Таня.

" Когато животът е прекрасен и хората се схващат. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и усеща, това е облеклото на индивида. Човек е прецизен във връзка с тези, които обича. Честният е прецизен по отношение на всички. Велико нещо е Любовта, популярен закон, който изпълва душата на индивида. Магическа мощ се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява негативните сили в позитивни, повдига индивида от земята към небето. Любовта е мощ, която основава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО! ", написа Кадиев към фотосите с Ивелина и Таня.

Гордея се с теб, Саши, разяснява прочувственото му пояснение майка му Катерина Евро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР