Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата

...
Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата
Коментари Харесай

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut договаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко евентуални вложители.

Понастоящем краткотрайните правосъдни мениджъри на Hodlnaut са в развой на договаряне на така наречен с евентуални вложители.

Споразумението за конфиденциалност (NDA) е правно обвързващ контракт, установяващ поверителни връзки, в който страните се съгласяват, че поверителната информация, която могат да получат, няма да бъде разкрита пред никоя друга страна.

Според отчет на Bloomberg редица заинтригувани страни са отправили питане за закупуване на Hodlnaut и нейните искове против несъществуващата борса за криптовалути FTX.

Изпадналият в усложнение криптозаемодател дължи към $160 милиона на компании и юридически лица. Сред този лист са добре познати имена като Algorand Foundation, Samtrade Custodian, S.A.M. Fintech и Jean-Marc Tremeaux, считано от 9 декември 2022 година

Данните демонстрират, че Hodlnaut е имал 514 биткойна ( BTC ), 1,395 етера ( ETH ), 280,348 USD Coin ( USDC ) и 1,001 FTT на банкрутиралата борса за криптовалути FTX.

Компанията изпадна в неплатежоспособност след мечия пазар през 2022 година и последвалата рецесия на ликвидността.



Сингапурски съд позволи на Hodlanut да провежда преструктуриране на бизнеса си, откакто замрази тегленията още през август 2022 година

Съобщава се, че кредиторите на сдружението са поискали незабавна разпродажба и систематизиране на останалите активи сред тях за максимизиране на оставащата стойност.

Hodlnaut не беше единственият криптозаемодател, който стана жертва на суровата крипто зима – колоси в промишлеността като Celsius Network, BlockFi, Genesis, Vauld също се сблъскаха със съществени финансови проблеми, които доведоха до банкрут.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР