Попитан дали биха подкрепили втория мандат, лидерът на Възраждане“ Костадин

...
Попитан дали биха подкрепили втория мандат, лидерът на Възраждане“ Костадин
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане няма да подкрепи втория мандат и няма да участва в разговори с ПП

Попитан дали биха подкрепили втория мандат, водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов сподели " не " пред публицисти в Народното събрание. Той отговори негативно и на въпроса дали биха взели участие в диалози с „ Продължаваме Промяната “. 

Според Костадин Костадинов разлика сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната “ няма. Те дори през днешния ден си го обявиха сами, добави той и се базира на изявление на Андрей Гюров („ Продължаваме Промяната “), който споделил, че от ГЕРБ са им преписали програмата. 

Не знам дали е тъкмо по този начин, само че пък се наложи ние да им напомним, че те гласоподаваха неколкократно безусловно хомогенно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Български напредък “, разяснява Костадинов. Те нямат някакви идейни и идеологически разминавания, добави Костадинов и разяснява, че имат личностни такива. 

Единственото, което мога да ги съветвам, когато получат мандата, да го върнат незабавно, с цел да не губят времето на България, съобщи Костадин Костадинов. По думите му това се отнася и за третия мандат с единственото изключение, в случай че той бъде даден на „ Възраждане “. Смятам, че Радев няма да го даде на нас, разяснява водачът на „ Възраждане “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР