Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество. Той се

...
Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество. Той се
Коментари Харесай

Кралят на попфолка призна за тежка диагноза

Попфолк артистът Азис разкри за неподозирано свое качество. Той се оказа същински полиглот. На стори в Instagram в отговор на въпрос на собствен обожател той разкри, че приказва свободно цели шест езика, а на три от тях и написа, само че не посочи кои са те. 

Кралят на попфолка подтикна почитателите си да му задават въпроси в социалката. От тях стана ясно още, че преди му е пречел обстоятелството, че е " най-разпознаваемия българин “, както установи различен негов почитател. 

" Свиква се с всичко. В началото се дразнех и ставах нападателен и раздразним. Вече ми е все тая “, отсече Азис, представен от " Телеграф ".

Друг почитател на артиста реши да се възползва от опцията да попита изпълнителя, каквото си изиска като избра да надникне в персоналния му живот като му зададе въпроса: " Ти гей ли си “, на което Азис отговори простичко с едно твърдо " Да! “.

В сторитата си артистът разкри любопитния факт, че в действителност той е първият наш реализатор с концерт на Националния стадион " Васил Левски “. 

" Аз съм първият български артист имал концерт на стадиона ", показа той.

В сторитата си артистът разкри, че е диагностициран с тежко заболяване.

" Диагностициран съм с " Биполярност “. Това не е загадка за никой. Всъщност аз нямам секрети от вас, като се замисля “, написа Азис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР