Попечители на 5-годишното дете на починалата- стават нейните родители. Съдбата

...
Попечители на 5-годишното дете на починалата- стават нейните родители. Съдбата
Коментари Харесай

Личната лекарка на загиналата жена във Враца: Тестът й бе отрицателен, имаше 99 сатурация

Попечители на 5-годишното дете на починалата- стават нейните родители. Съдбата му предизвика вълна от съпричастност. Аутопсия ще откри точната причина за гибелта.

По неофициална информация дамата е страдала от тежко белодробно заболяване, за което околните не са знаели.

Междувременно се появиха искащи да осиновят петгодишния наследник на умрялата.

Миглена посещава персоналния си доктор за последно на 24 януари поради изобилна хрема. Незабавно е изпратена в Коронавирус зона, където откриват, че няма ковид и е с 99 сатурация.

„ И се върна при нас, при прегледа нищо изключително, с изключение на една хрема и леко обложен език, друго нямаше. Изписала съм обаче лекуване с антибиотик, тя беше с детето си тук и се уточнихме, в случай че има затруднение, зной или кашлица, да се обади “, споделя доктор Цветанка Генкова, персонален доктор на умрялата пред БТВ.

Оттогава обаче доктор Генкова няма връзка с пациентката.

„ Пред очите на детето й, знаеш ли моето внуче, като е отишло на другия ден на градина какво е споделило на госпожите – мама умря “, споделя Цветанка Сиринярска, майка на умрялата.

„ Сега могат да приказват доста работи, от това е била болна, от това, тя в болница не е влизала изобщо до ден сегашен, откак аз съм я отчувал “, споделя Кольо Сиринярски.

Почерненото семейство търси мъжа, снимал пред регистратурата

„ Ще му благодарим доста, тъй като, в случай че не беше той, тая работа нямаше да се раздуха въобще, да се види кой е отговорен, за какво и какво е станало “, споделя Сиринярски.

В обществените мрежи стартира акция за подкрепяне на фамилията, даже оферти за осиновяване в чужбина на петгодишното момченце.

Близките няма да повдигат искове към никого. Благодарят на всички, които ги поддържат.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР