Поп звездата Кристиан Костов се преобрази за пореден път и

...
Поп звездата Кристиан Костов се преобрази за пореден път и
Коментари Харесай

На Кристиан Костов не му пука! Певецът скандализира с екстравагантен грим

Поп звездата Кристиан Костов се преобрази за следващ път и потвърди, че не му пука за мнението на другите хора. Певецът показа на стори фрагменти от нова фотосесия, от която евентуално скоро ще забележим повече фотоси.

На късите истории Кристиан театралничи с много ексцентричен грим и прическа. Не излиза наяве защо е новата фотосесия, само че най-вероятно е за някой фешън бранд. Поп звездата въобще не се тормози от мненията на хората, тъй като към този момент е привикнал да чете и чува всевъзможни неща по собствен адрес. Истината е, че не за първи път виждаме Кристиан видоизменен по сходен метод. Изпълнителят и различен път е бил с по-нежна визия, а това стартира да се трансформира в негова запазена марка.

Виж още: Ново 20: Зарязаната едрогърда българка се събра още веднъж с поп звездата Аарън Картър

 Instagram

Иначе сега Кристиан се намира в Русия, където в последните месеци е много ангажиран. В края на година Кристиан изненада всички свои почитатели с нова трансформация. Певецът е подстригал дългата си коса, за която полагаше специфични грижи години наред. Промяната е евентуално обвързвана с новите му планове, за които занапред ще чуваме през 2022 година. 

Виж още: Кремена от " Игри на волята " сподели новите джуки и изненада с необикновен резултат

Изображетие: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР