Поп ще гони духа на жестоко удушения съпруг на Анита

...
Поп ще гони духа на жестоко удушения съпруг на Анита
Коментари Харесай

Анита Мейзер гони духа на убития си мъж с поп

Поп ще гони духа на грубо удушения брачен партньор на Анита Мейзер - Николай Димов. Силиконовата миска е стигнала до обезсърчение, откакто продължава да живее в кошмара на бруталното ликвидиране, написа "България през днешния ден ".

Вече осми месец скандалната брюнетка е на независимост. Тя беше пусната под гаранция през лятото и незабавно се прибра във съдбовния варненски апартамент. Мейзер всяка вечер заспива на метри от мястото на престъплението. Тя тотално се е капсулирала и съвсем не влиза в контакт с външни хора. Единствената връзка е с нейната щерка Джули и няколко от най-верните другари, които се броят на пръсти.

"Намира се в депресивно положение - показа пред "България Днес " Киро Скалата, който преди години откри за шоубизнеса едрогърдата Анита. - Не е добре. Посъветвах я да се обърне към православието. Трябва да се очисти и изповяда. Да се отърси духовно от злобата. Ще я съветвам да извика духовник, който да освети жилището. "

Смъртта на Николай Димов се трансформира в най-разпространяваната вест през лятото на 2016-а. Той почина по изключително нечовечен метод, откакто беше удушен със свински опашки. Съпругът на Анита Мейзер беше прочут културист. Работел е като охранител за някои от най-популярните ъндърграунд босове по морето. До ден сегашен никой не може да разгадае мистерията по какъв начин Николай е разрешил да бъде вързан в фамилния апартамент и не е раздрал свинските опашки.

Съдебната сага към убийството продължава да се точи. В момента делото е на равнище Върховен касационен съд. Първоначално Мейзер беше приета за отговорна за непредумишлено ликвидиране по време на опит със свински опашки. Тя отнесе три години и половина. По друго обвиняване - рушвет на служител на реда, беше приета за отговорна и получи четири години и половина ефикасна присъда. Мейзер не е удовлетворена от решението на Апелативния съд във Варна и ще се бори за доказване на своята непорочност. Прокуратурата желае да бъде наложено още по-строго наказване.

Съдебните борби, престоят в пандиза и отрицателната реакция на обществото се отразиха на Анита Мейзер. Тя наподобява състарена, а шеговитият темперамент на силиконовата миска е единствено прелестен спомен. Специална система за укрепване на организма с билки и активиране на мозъчната активност посредством алкализация на тялото борят депресията на Анита Мейзер. Мерките са взети по неотложност. Довереният другар на брюнетката - Кирил Скалата, изготви целесъобразните подсилвания. Здравенякът се уплаши от положението на своята приятелка.

Лошата храна, изискванията в Сливенския затвор и публичният напън са разстроили салдото на веществата в организма на миската. Тялото на Мейзер е подложено на киселинна офанзива поради напрежението и обездвижването.

"Изпратих й няколко филмчета, с цел да може да алкализира своето тяло, както и билки, които употребявам от години ", призна Киро Скалата. Той се надява Мейзер да влезе във форма. Анита употребява фитнес уредите в своя дом. "Искам да й слага цел, с цел да бъде стимулирана. Когато влезе във форма, ще я взема още веднъж в моето шоу „ Кралете на силата “, с което обикаляме цяла България ", даде обещание емблематичният шоумен.

Прокълнатите парцели на Анита Мейзер се оказаха непродаваеми. По време на своя престой в пандиза скандалната миска беше пуснала за продажба магазинчето на приземния етаж и апартамент във съдбовната жилищна кооперация, където стана убийството на Николай. Тя не съумя да го продаде. Същият парцел беше предан чартърен и беше трансфорат в студио за хубост, което банкрутира. Миската натрупа съществени разноски около делото. Според нейни близки тя е изпукала 6-цифрена сума, с цел да се отбрани, а разноските не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР