Поп певицата Деми Ловато често ни шокира с признания за

...
Поп певицата Деми Ловато често ни шокира с признания за
Коментари Харесай

Деми Ловато е свидетел на извънземни: "Видях синьо кълбо над земята и беше на дистанция"

Поп певицата Деми Ловато постоянно ни шокира с самопризнания за персоналния си живот, за проблемите с алкохола и опиатите, сексуалността си и куп други неща, само че в този момент показа за нещо тотално ненадейно. Певицата показа в новата поредност Unidentified, че е имала среща с извънземни.

Певицата описа за преживелица, която се разиграла в Националния парк Джошуа Три, намиращ се в югоизточна Калифорния. Именно там Деми видяла " синьо кълбо ", както сама споделя, което било над земята и спазвало отдалеченост от нея и приятелите ѝ. 

Виж още: Каква компания! Преслава, Софи Маринова и Константин - дружно на Малдивите, един слух се задълбочи 

" Излязохме в Националния парк Джошуа Три и видях синьо кълбо, което беше на към 50 фута, може би по-малко. Сякаш плаваше над земята и беше на отдалеченост от нас ", описа певицата, която била в компанията на сестра си и доста добър другар. Звездата трансформирала доста метода си, по който към този момент гледа на света, тъй като е видяла, че в действителност съществували същества от различен тип. През 2020 година, Ловато имала и друга такава среща, която била точно на рождения ѝ ден, когато в небето видяла големи бели светлини, които " изрисували въпросителна в небето ".

Звездата има вяра, че нищо не е инцидентно и счита, че в живота ѝ ще настъпят доста съществени промени, които ще са свързани с духовното ѝ израстване.

Виж още: Още една поп-фолк певица стана майка! Лорена гушна първороден наследник и това не е всичко

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/ddlovato/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР