Поп певецът Миро също се оказа сред участниците в третия

...
Поп певецът Миро също се оказа сред участниците в третия
Коментари Харесай

След Маскираният певец: Участник с признание за малката Кр...

Поп артистът Миро също се оказа измежду участниците в третия сезон на " Маскираният артист ", който завърши в събота. Гласовитият любим бе измежду любимците в шоуто и се криеше зад маската на " Носорогът ".

Миро не съумя да се пребори за успеха евентуално, тъй като бе разконспириран преди края на сезона. На финала на " Маскираният артист " се щракна за спомен с различен участник, който бил негов любимец. И призна, че от самото начало двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия.



" След рухването на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия. Почти 3 месеца каравана до каравана съжителстваха ", призна Миро.

Припомняме, че Крисия ловко се криеше зад маската на " Гъбарко " и бе избран като най-веселият участник и любим на дребните деца. Първоначалните догатки бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, само че в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и евентуално това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато показа страната ни с " Детска планета ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР