Поп певецът Дичо съветва бременни женикак да се пазят по

...
Поп певецът Дичо съветва бременни женикак да се пазят по
Коментари Харесай

Дичо съветва бременни жени

Поп артистът Дичо поучава бременни женикак да се пазят по време на пандемията, с какво и по какъв начин да се хранят и какъв брой вода да пият. Музикантът раздава рекомендации във конгрес за бременност и детство здраве, научи HotArena.

Музикантът претърпява доста прочувствено бременността на жена си Карина. „ С всяка страст, която тя изпита ”, и споделя, че може да дава потребни препоръки на бъдещите мами.

„ Искам да кажа на дамите да внимават, да не се дехидратират, тъй като при втората бременност Карина получи тежка хидратация и се наложи да влезе в клиника. Благодарение на професионална лекарска интервенция всичко мина наред ”, поучава татковците артистът, написа " България през днешния ден ".

Самата Карина е изкарала последните дни на бременността си по време на пандемията, а малко преди раждането на второто бебе Дичо се върнал от турне в Англия и прекарал наложителна — дневна карантина.

„ Два или три пъти припадах, а тя ме свестяваше ”, смее се Дичо. И продължава със своите препоръки за напрежението и терзанията си по време на пандемията.

„ Разбира се, че ме е боязън. Всички доста приказваме, само че вирусът си съществува, имаме възрастни хора към нас, имам деца и няма по какъв начин да не се тормозя ”, споделя още Дичо и не пропуща да благодари на жена си.

„ Двамата израснахме дружно. Това са към този момент 15 години. Добре, че беше тя да ме накара да имаме деца, тъй като аз малко се дърпах, а в този момент желая трето. И нямам самообладание да почнем да работим за него ”, смее се Дичо.

На 12 юни артистът стана татко на второ момиченце–Тина, а преди този момент се снабди с още една дъщеря–Ариел. „ Заобиколен съм от женско царство. Не ми се мисли, когато пораснат ”, споделя още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР