Поп фолк певицата Емилия разкри, че има нов мъж в

...
Поп фолк певицата Емилия разкри, че има нов мъж в
Коментари Харесай

Емилия забрави Коко Динев и е щастлива с тайнствен нов мъж!

Поп фолк певицата Емилия разкри, че има нов мъж в живота й.

Малко откакто завърши дългогодишната си връзка с предприемача Коко Динев, от който има две деца, певицата откри разтуха при загадъчен мъж, чието име още се пази в загадка. Защастливото събитие показа самата тя в обществените мрежи. „ Тръгваме ли? Тръгваме! Но ти даже не попита къде. Все ми е едно, значимо е, че съм с теб ", това гласи последният пост на певицата.

Малко по-рано Еми показа и различен текст, който предизвика размишления за протичащото се с нея. „ Когато неверните хора изоставен живота ти стартират да се случват верните неща “. Точно тези думи наведоха меломаните на мисълта, че любимката им е претърпяла раздялата. Влюбената Емилия не крие усмивката си и ведрото си въодушевление. Тя не намира нищо неприятно в това да преследваш щастието си.

Каквото и да се е случило сред Емилия и Коко те са свързани вечно освен поради живота, който са споделяли толкоз години, само че и поради двете си деца. В момента дребната Мира е на 10 месеца и е напълно обикновено Коко и певицата дружно да обгрижват дребното си момиченце, написа „ Телеграф “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР