Поп-фолк певицата Ани Хоанг ще сюрпризира меломаните с нова доза

...
Поп-фолк певицата Ани Хоанг ще сюрпризира меломаните с нова доза
Коментари Харесай

Ани Хоанг: Сменям стила и музиката до дни - slava.bg

Поп-фолк певицата Ани Хоанг ще сюрпризира меломаните с нова доза провокация. До броени дни тя ще показа стартовата си за 2020 година ария, обещаваща една друга и изцяло непредвидена визия.

По музикалния план надарената изпълнителка е работила взаимно с друга звезда, чието име настойчиво пази в загадка. Мистериозната половинка на Хоанг е създател на музиката, аранжимента и текста, в който се е присъединил и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. Почитателите на Хоанг са безапелационни, че осъществяването още веднъж ще провокира контрастни отзиви, както в музикалните среди, по този начин и измежду фенската общественост.

За колегата си Ани споделя:

„ Мъж е, гласовете ни си пасват, като това е изпитано във времето. Част от момчетата и девойките, които симпатизират на творчеството ми, желаеха да пусна „ нова бомба “ - е, върша го! “ Любопитна детайлност е, че този път изпълнителката на „ Луда любов “ и „ Виетнамчето “ освен ще покаже ексцентрично звучене, само че ще го сплоти със стила на бунтарка.

„ Парчето е пламенно, много друго от моите досега, бих споделила и освен – то е друго от това, което слушаме сега. Тази ария е реалност от много време, все не и идваше ред. Променихме аранжимента. Има не малко корекции от първичния вид, който бяхме измислили. Исках добър артикул и се веселя, че съумях да реализира упования краен резултат. Човекът до мен имаше много задължения и планове, които беше задействал, аз също, изчакахме, само че за положително. Записахме я, видеото е готово, на крайна права сме преди излизането й “, разяснява Хоанг.

„ Може да се каже, че ще бъда друга. Още по-нахакана кокона. Искам да бъде изненада. Люси (бел.ред. Людмил Иларионов) се пробва всичко, което прави за мен да дава отговор на самата мен, с цел да нямам усложнения. Това е едно ужасно начало на 2020 година “, добавя певицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР