Поп-фолк дивата Анелия разнищи тема, която винаги я кара да

...
Поп-фолк дивата Анелия разнищи тема, която винаги я кара да
Коментари Харесай

Анелия: Раснала съм в много любов

Поп-фолк дивата Анелия разнищи тематика, която постоянно я кара да се усмихва – нейното детство. Пред Планета тв певицата описа, че е имала щастливи детски години, макар че свободното й време е било лимитирано.

„ Расла съм в доста, доста обич. Но, с цел да съм откровена, би трябвало да кажа, че бях извънредно виновна и ангажирана като дете, тъй че моето беше полу-детство.

Докато всички деца играеха на открито, аз бях на частни уроци непрестанно, постоянно съм била в придвижване, само че пък това ме е карало да се усещам щастлива, защото това, което съм правила, е било извънредно прелестно – музиката е живяла в мен още през цялото време “, спомня си тя.

Затова изпълнителката на „ Дай ми още “ компактно поддържа изказванието, че първите седем години са най-важни.

Анелия даде своето мнение и за музикалните награди.

„ За мен премиите са нещо хубаво и това е отношение и почитание към актьора, който е дал сърцето, душата и силата си. Но с годините съм осъзнала, че човек не е добре да търси триумфа от другите. Защото премията се дава от други хора, а няма такова нещо като “най-добрия “. Хубавото е релативно разбиране.

Наградата е нещо, което е противоположна връзка и подтиква актьора, само че не би трябвало да е израз на това - “Аз съм най-хубавия “. Това е доста, доста неверно разбиране и аз не одобрявам, когато човек получи премия, да лети в облаците “, съобщи тя.

Звездата на „ Пайнер “ добави, че не желае да печели непременно и в случай че не го направи – не остава разочарована.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР