Поп-фолк дивата Алисия се похвали с нова придобивка от тайнствения

...
Поп-фолк дивата Алисия се похвали с нова придобивка от тайнствения
Коментари Харесай

Новият На Алисия Й Купи Яхта

Поп-фолк дивата Алисия се похвали с нова облага от тайнствения мъж до себе си – яхта.

Тя разгласява в обществените мрежи фотография на ветроходен катамаран с името ALYSSA и добави хаштаг My surprise (б. а. – моята изненада).

Въпреки че в медийното пространство се завъртя новината, че това е подарък за певицата, най-вероятно става въпрос единствено за наемане на плавателния съд. Същият се предлага за наемане от Алимос Марина, Атина, като в цената е включен екипаж от капитан и хостеса. На борда се подвизава и професионален готвач, който извършва кулинарните капризи на наемателите, написа Монитор.

Това не е първата изненада за Алисия от новия й обичан. Наскоро той я зарадва с три големи букета с над 500 червени рози, до момента в който тя подвига градуса на настроението в столичен клуб. Цветята не бяха поднесени персонално, а кой е мъжът остава мистерия.

Изпълнителката на „ Старай се да си първи “ от дълго време не разяснява слуховете по отношение на персоналния си живот, само че неотдавна загатна за съществуването на гадже в него, пускайки фотография от частен аероплан, на която се виждаше мъжки крайник.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР