Понякога в живота става така – ти искаш него, той

...
Понякога в живота става така – ти искаш него, той
Коментари Харесай

Това, че той те отблъсква, не означава, че проблемът е в теб

Понякога в живота става по този начин – ти искаш него, той не желае теб. Да, ти си интелигентна, красива, можеща и знаеща, само че все пак този мъж, който харесваш те отблъсква. И колкото повече се опитваш да се сближиш с него, той толкоз повече се отдалечава от теб. Защо?

Има редици аргументи, заради които един мъж може да отблъсне дамата, която желае връзка с него. И да, не е наложително постоянно повода да е външния тип. Защото, дами, дано признаем, че, когато биваме отхвърляни от мъже, започваме да се съмняваме в нашата хубост и качества. Познах, нали? Твърде неверно, прекомерно безгрижно, само че неоспорим факт.

Представяме ти някои от аргументите, подари които той те отблъсква.

Не желае сериозна връзка

Да си признаем почтено, доста от мъжете не са подготвени на съществено и дълготрайно обвързване. Да, по-хубаво нещо от свободата надали има и множеството не желаят да я жертва за нещо нестабилно. Една от аргументите, заради които той те отблъсква и заобикаля е, тъй като не е подготвен за сериозна връзка. Това се случва постоянно при мъжете, които одеве са завършили любовни връзки и им е прекомерно прясна раната.

И също по този начин за мъжете, които от дълго време не са били във връзка и са привикнали дотам да бъдат сами, че даже им е харесало. Отново дублирам, че от време на време в случай че той не желае да бъде с теб, повода не си ти. А самият той.

Страх от влюбване

Мъжете са мощни, само че единствено физически. Когато стане дума за усеща, страсти и така нататък те са раними и чувствителни. Е, май някои дами ми се ядосаха, когато прочетоха това, само че би трябвало да признаем, че е по този начин. И да, друга причина, която стопира този мъж да бъде с теб е това, че изпитва боязън от влюбване. Това може да се случи по две аргументи.

Или е бил наранен в предишни връзки и не желае още веднъж да страда, тъй като не има вяра в щастливата обич и знае, че още веднъж ще бъде засегнат. Или казусът със страха е по-дълбок и е обвързван с неговото детство. Изоставяне от родител, проблематично семейство, кавги и така нататък

Проблеми с доверието

Един доста значим проблем, който множеството хора подценяват или не обръщат задоволително внимание. Проблемите с доверието са зародиша на проблематичната връзка и обърканата душeвност. Те, също като страха от влюбване може да се появяват в резултат на мъчно детство, когато детето бива изоставено от родител или родственик или е било очевидец на кавги сред родителите, заради невярност и така нататък

Проблемите с доверието може и да са вследствие на това, че той дълго време се е доверявал „ сляпо “ на своите любовни партньорки и те са се възползвали от това. Сега, когато всичко това към този момент се е случило, неговата душeвност е объркана, сърцето му затворено и е доста мъчно още веднъж да се довери и да обича.

Не си негов вид

Стигнахме и до повода, която най-вече визира женския пол и въздейства върху самочувствието на дамите. Но това, че той ти е споделил, че не си негов вид, не значи безусловно, че има поради външността ти. Ако сте излизали дружно и изначало е проявявал интерес към теб и ти е правил похвали е явно, че му харесва по какъв начин изглеждаш.

Може и да е имал съществени планове към теб и да е желал повече от това да излизате, само че с опознаването ти да е осъзнал, че сте прекомерно разнообразни и че ти не си това, което той търси и желае. Може би имате разнообразни гледни точки, правила и виждате бъдещето по друг метод. И тези неща да са го отказали от теб.

Това никога не значи, че би трябвало да се променяш, поради него. Просто той не е твоят човек и не ви е писано да бъдете дружно. Да, в живота си ще срещнеш доста мъже, само че единствено верният ще остане до теб, блага. Всички други са просто посетители, които носят със себе си уроци, които би трябвало да помниш.

Жените сме суетни. И в никакъв случай не може да се харесаме. Вглеждаме се в минусите си и се фокусираме върху тях, даже и да нямаме такива. Винаги ще намерим. Защото по този начин и не успяхме да се научим да обичаме себе си най-вече от всички останали. Е, на тези, които съумяха, честито! На останалите – триумф!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР