Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с

...
Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с
Коментари Харесай

Най-опасната секс поза

Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с половинката изпробваме какви ли не чудати пози, в което няма нищо неприятно, стига обаче да се вършат деликатно, написа jenata.blitz.bg. Именно поради това сексологът доктор Каран Рангарян реши да разкрие коя е най-опасната секс поза.

„ Много, но доста внимавайте с нея. Тази поза даже може да докара до строшаване на пениса “, предизвести специалистът по интимни милувки.

Според него тази поза води до редица ужасяващи пострадвания – освен при мъжете, само че и при дамите.

Експертът съобщи, че най-рисковата секс поза е така наречен „ обърната ездачка “.

„ Тя е рискова, защото по време на сексуален акт има „ неравномерно придвижване “ или в случай че и двете страни не са синхронизирани, нещата могат да станат извънредно зле “, предизвести лекарят.

Той изясни това с обстоятелството, че пенисът може да се изплъзне и той ще бъде „ сплескан “ от срамната кост на женските интимни елементи, което ще докара до фрактура на мъжкия сексуален орган.

Той също по този начин предизвести, че „ прекалено много секс в тази поза може да направи пениса ви да наподобява като патладжан “.

Въпреки че пенисът няма кости думите „ фрактура “ и „ счупва “ се употребяват за изложение на разкъсването на частта от влакнеста тъкан, която свързва скелета на тестисите и разрешава на пениса да се усили по време на ерекция.

„ Пациентите, които имат „ фрактура на пениса “ и не получават лекуване, нормално остават с еректилна дисфункция, белези и трайна кривина до края на живота си “, предизвести сексологът.

Д-р Рангарян предизвести, че позата „ обърната ездачка “ крие рискове и за дамата. Според него, в случай че членът излезе и се „ пъхне “ другаде, то това ще аргументи огромен дискомфорт на дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР