Понякога не мога да повярвам каква част от живота ми

...
Понякога не мога да повярвам каква част от живота ми
Коментари Харесай

4 приложения, които всяко момиче трябва да има в телефона си

Понякога не мога да допускам каква част от живота ми е в телефона. Всеки път, в който съм обезверена от Apple и желая смяна, си припомням, че всичките ми фотоси, цифрови дневници, данните от всичките ми приложения са в " облака ". Телефонът ми знае даже кръвното ми налягане и в действителност това е добре, тъй като тази информация би трябвало някъде да я има въпреки всичко. Има приложения, които несъмнено си костват , и като човек, който е свалял, конфигурирал и деинсталирал десетки пъти, към този момент знам кои тъкмо са те. 

#SelfCare

Приложението е създадено за тези моменти на потиснатост, в които не ни се излиза от леглото. Без досадни реклами, без да ни карат да плащаме в допълнение, с цел да се възползваме от цялостната му функционалност, #SelfCare ни придвижва в един по-спокоен свят . Красивите графики за мен са от голямо значение, а приложението несъмнено е създадено с концепцията да ни потопи напълно в света, който ни предлага – една стая, цялостна с обичани предмети. Дневникът съдържа хрумвания, които сигурно ще ви вдъхновят да излеете страстите си на страницата , а саксийното цвете ще ви подсети да дишате надълбоко, ритмично отваряйки и затваряйки венчелистчетата си. 



Calm

Едва ли мога да кажа за Calm нещо, което към този момент да не е казвано – неслучайно е едно от най-популярните приложения за медитация. Ако, впечатлени от резултата върху психологичното здраве, менталната еластичност и прочувствения баланс, ви се желае да отделяте по няколко минути дневно за медитация, само че не знаете от кое място да започнете – Calm е идеалната първа стъпка. Водената медитация по предписание е по-лесна за начинаещи, спрямо това да седим сами с мислите си за 10 минути.  

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР