Понякога, хората случайно се натъкват на изхвърлени неща, които могат

...
Понякога, хората случайно се натъкват на изхвърлени неща, които могат
Коментари Харесай

Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки

Понякога, хората инцидентно се натъкват на изхвърлени неща, които могат да им се сторят забавни или скъпи. Но, от време на време, сходни находки могат и да ги шокират.Това се случва с дървена кутия, която е открита изхвърлена, и която към момента остава неразгадана тайнственост, предизвикваща от ден на ден въпроси.Тази странна история стартира през 2013 година, когато мъж на име Дан Уикхъм разгласява история в интернет, за това по какъв начин негов другар е намерил дървена кутия в кофата за отпадък. Историята е съпроводена от фотоси на документи и чертежи, открити в кутията.Според описа на Уикхъм, кутията е открита още през 2008 година, в Ашвил, Северна Каролина. Кутията е дървена, с размери 73 см х 96 см, с железна ръкохватка и миришеща на плесен.

 s1 2 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Когато откривателят посочил кутията на Дан, след известно време решили да я отворят. Вътре имало купчини печатни и ръкописни текстове, куп неразбираеми диаграми, чертежи на чудновати устройства и геометрични дизайни. А сред текстовете и чертежите намерили страници с рисунки на разнообразни чудовища, в това число древен от книгата на оракул Йезекиил.

 s2 3 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Имало и рисунки на ангели, хора с скотски глави, летящи същества, сходни на дракони и други създания, които били сложни за систематизиране, предмети с формата на дискове и други Повечето рисунки били аматьорски, само че доста добре изпълнени.


 s3 1 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Вниманието на потребителите в мрежата е привлечено от рисунки на неразбираеми механизми, основно изглеждащи като самолети. Освен това, никой не може да каже, дали това са измислени механизми или чертежи на в действителност съществуващи устройства.

 s4 1 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Надписите към тези рисунки са още по-малко ясни. Някои листовете са маркирани като „ патентовани “, макар, че на никое място не било написано какви са тези апарати.

 s5 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Някои от чертежите са датирани към 30-те години на предишния век, което внася още по-голямо комплициране. Всички ли тези рисунки са направени някъде през 30-те години на предишния век? Но, за какво тогава са ни по този начин познати тези летящи НЛО, във форма на дискове?Обществото за първи път научава за „ летящите чинии “ от Кенет Арнолд (Kenneth Albert Arnold), през 1947 година. До тогава, необикновените летящи обекти нормално се описвали и рисували като неидентифицирани дирижабли или самолети.

 s6 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Когато Дан и неговият другар почнали да четат бележките и документите, разкрили механически описания на обекти при регистрирани случаи на наблюдения на НЛО през 60-те и 70-те години на предишния век. Тези случаи са разказани от създателя, смесени с религиозни причини, естеството на НЛО, астрални проекции и необикновени метеорологични събития.Четете още: Жена видяла Мъж в черно по време на отвличането й от извънземни

 s7 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Друга тайнственост се оказва, ръчно нарисувана карта на Африка, а в граничната зона на Мароко и Алжир, деликатно е начертан ромбичен модел. Какво е това и какво значи?

 s8 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
На друга карта, сходен ромб бил нарисуван в региона на Северния полюс.

 s9 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Страници от кутията можете да разгледате с положително качество – ТУК.Когато историята за тази странна кутия и текстовете с рисунки, е оповестена в уеб страницата Редит (Reddit), измежду коментаторите има потребителка, която твърди, че знае на кого принадлежи тази кутия.Тя написа, че през 90-те години, тя и брачният партньор й наели къща във Флорида. Предишният й наемател бил оставил там доста от движимостите си, за които в никакъв случай не се е върнал.Името му било Даниел Кристиансън и явно е напуснал къщата доста бързо. Според дамата, цялата къща била осеяна с сходни рисунки, диаграми, купчини ръкописен и напечатан текст. Тя ги събрала и ги прибрала в кутия.Тя написа:„ Това, което е в тази кутия е 10 % от това, което имаше в тази къща. “Скоро откакто намерила тези неща в къщата, забелязала по какъв начин „ двама мъже в черно “ следят къщата от улицата. Тя почнала да изпитва безпокойствие и паника. Решила да се реалокира от тази къща и да отиде да живее на друго място.Обаче, кутията като че ли я преследвала … Веднъж отишла на посетители на собствен другар и видяла на стената му рисунка, сходна на тези от движимостите на Даниел Кристиансън. Приятелят й й споделил, че е взел тази кутията от предходната й къща, защото не желал тези неща да се изхвърлят. И тогава, той взел кутията, с цел да й я върне.

 s10 - Мистерията на кутията, съдържаща странни схеми, диаграми и рисунки
Известно време кутията и странното й наличие се съхранявали в новата къща на тази жена и нейния брачен партньор. Те четяли текстовете, разглеждали рисунките, само че не разбирали защо става въпрос. Затова, скоро я занесли в мазето и я оставили там.Новата къща била в Северна Каролина, в същия този град, където години по-късно кутията била открита от приятеля на Дан Уикхъм в кофата за отпадък. Неизвестен остава този, който е хвърлил кутията. Може би, новите наематели на къщата …Жена написа, че на един от чертежите има диаграма … на машина на времето. Поне по този начин помислили тя и брачният партньор й, когато чели текста. В същия текст е разказано по какъв начин да се храните вярно, с цел да се подготвите за пътешестване във времето.Оттогава, теориите за това какви са тези документи и кой е нейният създател, са най-разнообразни.Някои имат вяра, че създателят е бил просто шизофреник. Други са уверени, че е публицист на научна фантастика. Трети са сигурни, че всичко това е просто огромна смешка. Но, има и четвърти, които считат, че въпросният човек е знаел неща, които са защитавани в строго секретна загадка.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР