Понякога е трудно да поддържате любовна от разстояние. Това е

...
Понякога е трудно да поддържате любовна от разстояние. Това е
Коментари Харесай

6 страхотни идеи за виртуална среща

Понякога е мъчно да поддържате любовна от разстояние. Това е съществено тестване и за двамата сътрудници и в случай че не извършите нужните старания, тя може да се унищожи още в самото начало. Много връзки са завършили поради ревнивост, некадърност на някой от двамата да одобри, че неговата половинка е надалеч и не може да се виждат всеки ден. За да се справите с всичко това, би трябвало да се опитате да вършиме някои неща дружно, с цел да запазите химията между тях и дистанцията да не бъде проблем.

 

Предлагаме ви някои положителни хрумвания за виртуална среща, които ще създадат дните ви, когато сте разграничени, малко по-приятни

 

Среща за кафе.

Планирайте да се срещнете виртуално и да вземете обичаната си напитка чай или кафе. Ако пък предпочитате, можете да измененията нещата и вместо да организирате среща късно заран или следобяд, можете да я извършите вечерта с чаша вино. Ако пък работите отдалечено, помислете за насрочване на вашата виртуална среща отвън нормалното работно време и намерете от друго място в дома си, а не това, където работите. Това може да ви помогне да създадете разделяне сред професионалния и персоналния живот.

Гледайте филм.

Накарайте вашата половинка да избере обичания си филм и да възнамерява да го гледа „ дружно “ с вас – или по телефона, или посредством видеообаждане. Вземете пуканки и обичаните си закуски, които си взимате в киното и си представете, че той е на дивана до вас, с цел да помогнете на двамата да се настроите на една вълна. Професионален съвет: Ако вие сте към момента при започване на връзката си, изберете филм, по време на който никой няма да има срещу да говорите и който е по усета и на двамата.

Прекарайте виртуална вечер в музея.

Ако към този момент ви е омръзнало от филми и желаете нещо по-нестандартно, може да си извършите виртуална разходка в някой музей, до момента в който разглеждате стотиците експонати от дивана си и ги обсъждате с половинката. Вече има доста музеи, които оферират сходни услуги, тъй че може да се възползвате. Освен забавна вечер, ще разширите и културните си хоризонти.

Подкрепете вашия обичан тим.

Ако вие и вашият другар сте запалени фенове на спорта, помислете за „ среща “ на мач. Поръчайте си храна от обичания си локален състезателен бар или си пригответе това, което обичате, у дома, след което включете тв приемника, когато вашият отбор играе. Разбира се, направете и видео връзка, с цел да може дружно да преживявате страстите от представянето на тима ви.

Гответе вечеря дружно.

Готвенето на вечеря дружно, само че в това време настрана. може да бъде превъзходен метод да станете и да се раздвижите. Освен това можете да прегледате готварските умения на другия човек, които може да ви разкрият значими неща за капацитета на връзката ви. Просто включете уеб камерата и си направете неподготвено кулинарно съревнование. Забавлението е обезпечено.

„ Разходете се “ в жилището на половинката си.

В тази връзка виртуалните връзки могат да бъдат превъзходен метод да влезете вътре в нечий свят, без да е належащо да се притеснявате за какъвто и да е напън или упования, които могат да дойдат при персоналното шерване на пространство. Предложете на вашата половинка видео обиколка на вашето жилищно пространство или спалнята ви, според от вашето равнище на комфорт и желания и помолете да видите и неговото жилище. Можете да научите доста за човек от неговата домашна среда.  Разбира се, това е уместно най-много за връзки, които са в начален стадий на развиването си и когато двамата сътрудници към момента не се познават толкоз добре.

Любовните връзки от разстояние са в действителност комплицирани, само че с верния метод, може да преминете сполучливо през този стадий от връзките си. Не позволявайте на дистанцията да пречи на любовта ви. Организирайте си постоянни виртуални срещи, когато не можете да бъдете дружно физически. Освен, че по този начин ще се опознавате взаимно, ще си прекарате ужасно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР