Понякога човек сънува, че се намира на голямо тържество или

...
Понякога човек сънува, че се намира на голямо тържество или
Коментари Харесай

Сънища за празници, купони и тържества

Понякога човек сънува, че се намира на огромно празненство или празник. Това е знак, че ви предстоят положителни вести за нещо, което планирате от доста дълго време.

Ако имате проблеми в работата и сънувате празник или че сте на ваучър на ваши другари, това значи, че в най-скоро време проблемите ви ще бъдат решени и за това ще помогне човек, от който не сте очаквали помощ.

 Сънища

Ако в съня ви по време на празника или купона хората танцуват, това предвещава огромни победи за вас. Когато сънувате фамилен празник, на който са се събрали обичаните ви хора, това значи, че ви предстоят положителни вести, свързани със фамилията ви.

Ако на празника участват хора, които са умряли, само че са били значими за вас, това предвещава непредвидена победа за вас. Ако сънувате постоянно купони, на които сте заобиколени от представители на противоположния пол, това значи неотдавнашен завършек на любовната ви връзка, само че не по ваша виновност.

Ако сънувате празник, на който хората са с маски, това значи, че близки хора към вас ви мамят. Ако вие носите маска на празника, а след това я сваляте, това значи, че сте нещастни във връзката си с индивида до вас, само че не желаете да го признаете.

Ако по време на празника, който сънувате, се възпламенят доста свещи, това значи, че в персоналния ви живот в скоро време ще стартира нов стадий.

 Купони насън

Ако по време на купона, който сънувате, всички танцуват, това значи, че ви следва счепкване с близки хора.

Ако закъснявате за празник, на който са се събрали доста хора, това значи, че в скоро време ви предстоят неприятни промени. Ако сънувате, че празнувате рождения си ден, това значи, че ви следва огромно благополучие в персонален проект.

Когато сънувате празник, на който виждате единствено непознати хора, този сън би трябвало да ви предизвести за заплаха, която ви дебне от страна на ваши близки, на които имате доверие.

Ако в съня ви сте на празник, на който никой не желае да контактува с вас, това издава вашата неустановеност в личните си сили. Ако сте в интервал на нерешителност, обърнете се за помощ към непосредствен другар.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР