Понеже много се говори за предателство - 5 депутати отказали

...
Понеже много се говори за предателство - 5 депутати отказали
Коментари Харесай

Иван Бакалов: ИТН предаде избирателя

Понеже доста се приказва за изменничество - 5 депутати отказали да бъдат правилни на Има Такъв Народ, под което се схваща - на Слави Трифонов.

Всъщност същинското изменничество е по отношение на гласоподавателя, който е очаквал друго от Има Такъв Народ - да смени основния прокурор Гешев (както даде обещание и Слави даже в изявление пред " Монд " ), да " изчегърта " гербаджийството, да демонтира от властта тази " токсична партия " (по Слави Т.).

Вместо да свърши нещо от това, в този момент Има Такъв Народ ще гласоподава с ГЕРБ и Движение за права и свободи да смъква шефа на Народното събрание и държавното управление и даже имат намерение да създадат държавно управление с третия мандат с 20-те си депутати. Не, не е от нелепост. Ей това е изменничество.

За страдание Има Такъв Народ не надскочи партията на Бареков и други сходни партии, които са съединени небрежно с всякакви политически номади, минали през други партии. Затова и елементарно се пресипват тук и там - и поотделно като депутати, и като цяла партия - с една коалиция влизат, с друга излизат. И живеят малко.

Пост на журналиста Иван Бакалов във фейсбук
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР