Поне десет души са заявили намеренията си да напуснат БНТ

...
Поне десет души са заявили намеренията си да напуснат БНТ
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Ексшефката на БНТ повлече крак - десетки известни лица напускат с нея телевизията майка!

Поне 10 души са декларирали желанията си да изоставен Българска национална телевизия и да се трансферират дружно с Вяра Анкова в Нова телевизия. Това оповестиха източници на БЛИЦ.

Както БЛИЦ през вчерашния ден заяви, Вяра Анкова ще поеме стратегическото управление на новинарския екип на Нова телевизия и ще дава отговор за развиването на новините, осведомителните излъчвания и публицистичните стратегии на малкия екран от 9 октомври 2017 година Като общоприет шеф „ Информация “ и член на мениджърския съвет, тя ще продължи ползотворната работа по по-нататъшното одобряване на лидерската позиция на новините и публицистиката на медията.

Сред тези, които са водили договаряния да си тръгнат от Българска национална телевизия, е и Даниел Чипев от дирекция „ Информация” в Националната телевизия. Публична загадка там е, че той е измежду извънредно доближените до Вяра Анкова хора и е бил измежду хората, на които е било препоръчано да се трансферират дружно с нея в Нова телевизия.

Интерес от „ трансфер” са показали още някои от репортерите на утринния блок в Българска национална телевизия, както и двама души от екипа на Новините.

Източниците на БЛИЦ разкриха и за нов, огромен медиен план, който се чака да започва в близко време. Става въпрос за нова, национална телевизия, която ще бъде от нов, новинарски вид. Вече са водени договаряния с известни лица от тогавашната ТВ7, както и от bTV и Нова телевизия. За началник на Новините там се спряга името на водещия Косьо Филипов.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР