Помощник-треньорът на Лудогорец – Светослав Дяков, отдаде заслуженото на ЦСКА.

...
Помощник-треньорът на Лудогорец – Светослав Дяков, отдаде заслуженото на ЦСКА.
Коментари Харесай

Дяков: ЦСКА е сериозен отбор, натрупа доста победи

Помощник-треньорът на Лудогорец – Светослав Дяков, отдаде заслуженото на ЦСКА. „ Червените “ са главният съперник за купата този сезон и някогашният футболист на разградчани е наясно, че задачата на неговите ученици няма да е лесна.

„ Лудогорец не признава нищо друго с изключение на успеха. Според мен стадион „ Васил Левски “ не е добър вид с огромната писта. Аз персонално избирам стадион, на който трибуните са по-близо до терена. Съответните органи ще решат къде да се играе финала за Купата на България “, съобщи Дяков.

 Снимка: ПФК Лудогорец

„ Спомням си първата шампионска купа. Мачът беше извънредно сложен, тъй като ЦСКА разполагаше с положителни футболисти. Мисля, че ЦСКА удари две греди, стана същинска футболна борба. Този сезон ЦСКА е сериозен тим, натрупа много победи. Само от нас зависи. Предстоят ни сложни мачове до края на сезона. За нас всеки мач е дребен край. Не мисля, че конкуренцията в България се усили. Смятам, че Лудогорец би трябвало да работи още, с цел да подвига равнището. Трябва доста работа с верните хора “, добави той.

„ Отбори като Лудогорец ЦСКА, Левски съвсем не могат да реализират задачите си единствено с български футболисти. Смятам, че в доста тимове има прекомерно доста чужденци. Ние не сме толкоз атрактивна страна като финансови благоприятни условия и стандарт на живот. Бройката може да се понижи от ръководителите на футболните клубове и треньорите. Нека имаме самообладание към всички футболисти. Бързо отписваме българските футболисти “, показа още Светослав Дяков.

 Снимка: БГНЕС
Етикети: ЛудогорецСветослав ДяковЦСКА
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР