Помощник-треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Михаела Маевска успя да

...
Помощник-треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Михаела Маевска успя да
Коментари Харесай

Михаела Маевска: Благодаря за 5-те години, в които имахме цел и не спирахме да я гоним

Помощник-треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Михаела Маевска съумя да завоюва медали в две следващи Летни олимпийски игри. Преди 5 години в Рио де Жанейро като играч тя завоюва бронз, а в Токио през вчерашния ден като треньор изведе България до олимпийската купа. По този мотив тя изля душата си в обществените мрежи, където изрече благодарността си на петте девойки, които от тима, които заслужиха златото.

"08.08.021 година България записа в историята първия златен олимпийски орден в художествената гимнастика. Благодаря на Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова за петте години, в които имахме цел и не спирахме да я гоним. Благодаря на Весела Димитрова за това, че ми се довери да бъда до нея в този хубав миг. "

"Преди пет години бях на мястото на тези девойки като играч в тази жестока борба за по този начин жадувания от мен орден на олимпийските игри в Рио 2016. Няма нищо по-хубаво от това да можеш да изживееш още един път това чувство, само че този път от другата страна на килима като горделив треньор на олимпийски шампионки! Благодаря на Илиана Раева, която постоянно е до нас! Браво на целия екип, които дадоха всичко от себе си за достигането на най-високия връх в спорта! ", написа Маевска в профила си в Инстаграм.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР