Помните ли звездата от Следващият топ модел на Америка“ Тайра

...
Помните ли звездата от Следващият топ модел на Америка“ Тайра
Коментари Харесай

Това ли е супермоделът Тайра Банкс – няма да я познаете

Помните ли звездата от „ Следващият топ модел на Америка “ Тайра Банкс? А знаете ли по какъв начин наподобява в този момент?

Ами…с съвсем 15 кг по-пълна от фотосите й за корицата на „ Sports Illustrated “ по бански костюм през 2019 година

Самата Бакс призна това за Контактмюзик.
 Тайра Банкс Gulliver/Getty Images
46-годишният супермодел в последно време се е отдала на храненето и съпоставя ястия от разнообразни заведения за хранене със фамилията си.

Във видеоклип за „ Харпърс базар “ тя сподели: „ Имам доста забавна връзка с храната. Трябва да кажа, че това е едно от най-важните неща в живота ми. Аз съм с съвсем 15 кг по-пълна, в сравнение с бях на корицата на доста известно списание за бански костюми, което излезе предходната година. " Звездата обаче не съжалява за спомагателното тегло, защото постоянно се е наслаждавала на храната и сега заниманието й е да яде в разнообразни заведения за хранене през цялата година.
               

A post shared by (@tyrabanks) on Feb 24, 2020 at 4:53pm PST

„ Много неща от персоналния ми живот и нещата, които обичам да върша, са свързани с храната. Да диря нови заведения за хранене, да намирам предизвикателство в това да не вървя още веднъж в един и същи ресторант в продължение на шест месеца, да навестявам фестивали за храна… Много обичам огромни клуб-сандвичи “, добави тя.

Y’all I need on an episode of food battle
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР