Помните ли Виктория Боня? 41-годишната рускиня нашумя у нас покрай

...
Помните ли Виктория Боня? 41-годишната рускиня нашумя у нас покрай
Коментари Харесай

Бившата на Григор: Заряза ме и свали най-добрата ми приятелка Лолита /снимки/

Помните ли Виктория Боня? 41-годишната рускиня нашумя у нас около връзката си с Григор Димитров през 2019 година, която обаче завърши бързо и става известно много мъчително за хубавицата.
Боня описа пред популярnата платформа Premier, че всичко сред двамата е рухнало, когато му е споделила, че желае да имат дете. Вместо да й отвърне със същото обаче, Григор си е потърсил другa. Това не била не коя да е, а най-хубавата другарка на Боня и сегашна обичана на Григор - Лолита Османова.
"Струваше ми се, че той е съвършен. Това беше индивидът, който желаех да прегръщам непрекъснато. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да допускам, че тази усмивка е откровена, същинска. Започнах да му отдавам качества, каквито той нямаше. В един миг му споделих, че желая семейство и дете. На 41 година съм и към момента мога да родя второ дете. Той сподели, че също го желае и е подготвен. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче ", стартира Боня, след което стартира да плаче и да споделя какви ги е надробил Григор.
"Преживях ужасни моменти, несъмнено и на нея в този момент споделя, че я обича и е подготвен на всичко. Заради него една част от мен към този момент не вижда положителното, хубостта, не има вяра в любовта. Това боли, доста боли ", приключи Боня, която обаче изрично отхвърля да назове българина по име, тъй като не желае даже да го изговаря.
Нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер.
Друга влюбена в българина преди години - някогашната №1 в тениса Серина Уилямс пък назова Григор "човек, който има черно сърце " и предизвести тогавашната му партньорка в живота Мария Шарапова, че българинът е кадърен да наранява дамите до себе си
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР