Помните ли трагедията във Варна, при която в пожар загинаха

...
Помните ли трагедията във Варна, при която в пожар загинаха
Коментари Харесай

Родителите, обвинени за смъртта на децата си във Варна, с ново престъпление СНИМКИ

Помните ли нещастието във Варна, при която в пожар починаха две деца? Случаят бе от квартал " Владиславово ", където огнената буря лиши живота момиченце на 4 години и момче на 1 година.

Една от шокиращите версии за случая гласеше, че става въпрос за двойно ликвидиране, скрито с пожар. Впоследствие прокуратурата притегли обвинените към наказателна отговорност за палеж, с последвали обилни вреди и гибел. Доказателствата, събрани дни след началото на следствието, сочеха, че палежът е плануван.

След повече от половин година името на майката на децата бе забъркано в ново закононарушение, научи GlasNews.bg. Този път става въпрос за кражба от студио във Варна, където тя и нейният другар нощували. Те платили част от сумата, само че след дни изчезнали без да заплатят остатъка. Задигнали тв приемник, правоприемник и чаршафи.

За случая алармира М. Димитрова, която твърди, че става въпрос точно за Мартина - майката на починалите на 9 октомври дечица. Тя споделя и фотоси на дамата, които поразително наподобяват на тези, публикувани около нещастието предходната година. Няма информация дали нейният компаньон е мъжът, с който бяха упрекнати за гибелта на децата.





Варненци са възмутени, че без значение от тежкото закононарушение, лишило два почтени живота, е допустимо упрекнатите да се разхождат на независимост. И да правят нови закононарушения - даже и дребни, спрямо нещастието от " Владиславово ".

" Полиция, апелирам! Безнаказаността им дава поле да продължат да вършат каквото си желаят, без боязън от последици ", написа жена.

" Аз не разбирам. Как ще ги обвинят в тенденциозен палеж, ще загинат две деца, и те ще се разхождат, че и крадат от място, където са наели и недоплатили наем ", прибавя друга.

Огромна случайност или в действителност отговорните за гибелта на децата си се разхождат на независимост? Този въпрос изниква след една банална машинация. Възможно ли е хора, упрекнати за палеж с последвала гибел, да не са в пандиза?

Припомняме, че наказването, което законът планува за това действието, при което починаха двете деца, е „ отнемане от независимост “ за период от 5 до 15 години.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР