Бившият полицай Венцеслав Караджов се е барикадирал в жилище в

...
Бившият полицай Венцеслав Караджов се е барикадирал в жилище в
Коментари Харесай

Осъденият за двойно убийство полицай се барикадира в жилище в Пловдив!

Бившият служител на реда Венцеслав Караджов се е барикадирал в жилище в Пловдив, като отхвърля да излезе и да се съобщи на полицията, пише  Това се случва, откакто през днешния ден Върховен касационен съд го призна за отговорен за убийството на родителите му -  Цветан и Божура преди 8 години.  

Караджов изкара 7 години в ареста, а през февруари 2023 година бе пуснат под домакински арест.  След днешното решение той е трябвало да бъде арестуван още веднъж от правосъдните управляващи. Когато чул присъдата си, той е свалил гривната си и е излязъл от адреса, в който е регистриран. В момента е барикадиран в жилище и отхвърля да го напусне. Той е крещял, че жив от него няма да излезе. Не е ясно дали мъжът е въоръжен, на място има доста полиция, описаха живеещи в региона. 

Припомняме, че на 17 май 2016 година, съседка намира телата на родителите на Караджов с 8 патрона в тях. До последно той е отхвърляше да ги е умъртвил поради завещание.

Доживотната присъда беше произнесена от Окръжния съд в Пловдив още през 2018 година,  а по-късно бе връщано няколко пъти през другите инстанции. В последна сметка Върховен касационен съд откри за несъмнено открити, че родителите му се убити на 15 май, а всички доказателства сочат, че Караджов е причинител. Това е макар, че револверът по този начин и не бе открит, както и други директни доказателства.  За  ВКС и косвените доказателства са задоволителни, тъй като по делото има изобилни данни за извънредно влошени връзки на Караджов с родителите му, които отказвали да му трансферират фамилния парцел.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР