Помните ли телевизионната журналистка Диляна Грозданова? Със сигурност предаването ѝ

...
Помните ли телевизионната журналистка Диляна Грозданова? Със сигурност предаването ѝ
Коментари Харесай

Помните ли журналистката Диляна Грозданова? Ето защо изчезна и каква важна житейска битка спечели

Помните ли телевизионната журналистка Диляна Грозданова? Със сигурност предаването ѝ „ Отзвук “ по Българска национална телевизия, а по-късно и по ТВ7, бе едно от най-гледаните и най-обичаните от българите за времето си. В един миг от живота си Грозданова заряза журналистическата си кариера и се впусна в дебрите на политиката. Стана член – основател на партията на Стефан Софиянски ССД (Съюз на свободните демократи), след това беше и депутат от квотата на Национална движение „Симеон Втори" в 39-ото Народно заседание. От години тя изчезна от светлината на прожекторите и за нея не се чува нищо. И повода за това не е изключително добра – на Диляна откриват доста тежко заболяване. Преди години тя заболява от множествена склероза. И лекарите са безапелационни – никаква телевизия, в която Грозданова прекарва голяма част от всеки един собствен ден, цялостна смяна на режима – успокоение, вместо стрес.

В този миг уверено се намесва брачният партньор ѝ – известният функционер на Съюз на демократичните сили и по-късно началник на Столична общинска банка Любомир Павлов

Той купува къща на Френската Ривиера. Първоначално фамилията не живее там – къщата е остаряла, от 1914 години и е трябвало да бъде възобновена. След като това става към този момент всички се местят там – Диляна, Любомир и синът им Владимир. Така са изпълнени и най-важните рекомендации на лекарите – цялостно успокоение и удобен климат. Преди месец – на 4 ноември, Диляна отпразнува сериозен празник. Грозданова стана на 60 години. Близките ѝ разкриват, че се усеща удовлетворена и щастлива. Вече няма проблеми с подлата болест. Признава, че ѝ липсва домът и приятелите, само че пък е в непрекъснат контакт с тях посредством обществените мрежи. Ние може единствено да пожелаем на Диляна здраво здраве и още доста щастливи моменти!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР