Помните ли романса на Брус Уилис и Деми Мур през

...
Помните ли романса на Брус Уилис и Деми Мур през
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Харесвах ги заедно с Деми Мур

Помните ли романса на Брус Уилис и Деми Мур през 90-те години? Ако сте от почитателите на някогашната звездна двойка, не сте сами - даже актуалната брачна половинка на Уилис е харесвала Брус и Деми дружно. 

Брус Уилис е женен за брачната половинка си Ема Хеминг Уилис от 2009 година Брус, Деми и Ема постоянно са били открити за тясната връзка, която имат, и тяхното смесено семейство, и постоянно споделят общи фотоси с всичките пет дъщери на артиста.

Главният воин от „ Умирай мъчно “ беше женен за Деми от 1987 до 2000 година и дружно имаха три дъщери: Румър, на 34 – която скоро ще роди първото си дете – Скаут, на 31, и Талула, на 29.  От Ема той има две дъщери – Мейбъл Рей, на 11, и Евелин Пен, на девет.

По-рано тази седмица, откакто видя, че почитател е споделил голям брой фотоси на Брус през годините в чест на 68-ия му рожден ден на 15 март Ема разгласява черно-бяла фотография на Брус и Деми. Снимката наподобява е направена, до момента в който двамата са били на снимачната площадка, и на нея Мур е с бретон и къса коса на пластове, напълно друга от сегашната ѝ дълга права коса, до момента в който Брус е с гъста козя брадичка.

След като почитателите в мненията споделиха кои са всичките им обичани моменти с Брус Уилис, плюс мнения като: „ Харесва ми по какъв начин сътвориха толкоз подкрепящо смесено семейство след бракоразвод и още един брак “ и: „ Много се веселя, че цялото разширено/ смесено семейство е подобен дирек на поддръжка за Брус “, Ема не можа да не се съгласи.

Тя написа в своите истории в Instagram: „ Да. Аз също. И аз ги харесвах заедно “ , дружно с емотикон на усмихнато лице с дребни червени сърца към него. 

След известието на Брус, че се отдръпва от актьорството жена му Ема има сложната роля да бъде негов болногледач на фона на опустошителната му диагноза. Семейството на Брус разкри, че е той е бил диагностициран с афазия през април 2022 година, макар че по-късно споделиха, че той в действителност има фронтотемпорална деменция.

Малко след новината за новата му диагноза, Ема сподели, че прекарва много време в това да се образова за заболяването и да се оборудва с инструментите, от които се нуждае, с цел да се ориентира в положението на Брус.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР