Помните ли, едно време имаше едни Пирамиди“, които събираха българите

...
Помните ли, едно време имаше едни Пирамиди“, които събираха българите
Коментари Харесай

Борисов със стоманен удар по ПП! Сравнението

Помните ли, едно време имаше едни " Пирамиди “, които събираха българите по зали и ги караха да си купуват и талончета, а най-после всички изгоряха. Само няколко далавераджии си взеха милионите.

" Промяната “ е същата пирамида, която за 6-7 месеца ви обра. Това съобщи водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, по време на визитата си във Варна, съобщи кореспондент на Радио " Фокус “ – Варна. Борисов уточни, че е очаквал деен град като Варна да реагира, само че това не се е случило.
-->
" Съюз на демократичните сили измъкна страната от рецесията на комунизма, а ГЕРБ ги измъкна от гръцката финансова рецесия, международната финансова рецесия, миграционната рецесия, КОВИД рецесията и за наше огромно страдание, от една средноевропейска страна ние още веднъж би трябвало да се нагърбваме да изваждаме страната от ямата, в която е сега попаднала.Във Варна са от най-умните и интелигентни хора, прозорецът към Европа. И да позволен две години да не се строи " Хемус “ – повярвайте ми, ядосан съм.

Яд ме е за " Хемус “, тъй като " Хемус “ още веднъж ще върне лидерското място на Варна. До Търново щеше да е на трошляк, а от Белокопитово щеше да е отишло от другата страна, откъм Полски Тръмбеш на Търново – щеше да е трошляк там. Днес минавам – остарелият път ремонтиран, а автомагистралата е 100% подготвена и не я пускат, с цел да не кажете " Бойко я направи “.

Съжалявам, 20 некъпани затваряха кръстовищата. И ние – какво става, митинги! Вдигат звук. Вие две години – нищо! И нищо не се случи за Варна, с изключение на парите, които им оставихме най-после. 1 милиард, с цел да мога да ви виждам в очите, като приказвам през днешния ден, оставих за " Хемус “ в специфична сметка в Българска народна банка, с цел да я достроят.Асен Василев го похарчи.

И завчера по Българска национална телевизия и БНР Шишков, сегашният министър сподели, че е идиотия да спреш " Хемус “ – министърът на Румен Радев. По литература съм учил, че глаголът на " идиотия “ и съществителното на това е " глупак “. Значи две години той ги назова " идиоти “ – аз го изтъквам. Не бива повече да стоят тези хора в ръководството.

Когато цифрите и обстоятелствата приказват, всички си мълчим. С 51,4% по-скъп А-95 са " Промяната “.И сега, в който си потеглиха – виждате, стартира да пада бензинът. Случайно? Не е инцидентно. Ето ви дизелът – 61%. Всеки ден за всеки литър от вашия джоб месеци наред ви взимаха парите, по 1,20 лв. на литър.

Все едно апаш ви бърка и ви взима в джоба. На всеки литър – по 1,20 лв.. Метанът, които карат на метан – 279%. Ето я разликата “, добави Борисов.Той добави, че се следи и извънредно висок растеж на питателните артикули, допълвайки, че инфлацията се е покачила неведнъж в последните две години.

" Промяната “, какво ви докара? Който е имал 1000 лв., в този момент има 500 действително.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР