Помагат за оздравяване от възпаление на гонорея, туберкулоза, грип, менингит,

...
Помагат за оздравяване от възпаление на гонорея, туберкулоза, грип, менингит,
Коментари Харесай

Записана Е Още В Библията: Тази Мощна Рецепта От Преди 3500 Години Прави Същински Чудеса За Нашия Организъм!

Помагат за излекуване от инфектиране на гонорея, туберкулоза, грип, менингит, хепатит, херпес, хронична отмалялост, артеосклероза, ботулизъм, малария, язва на стомаха, дифтерия, инфектиране на пикочните пътища, както и при енцефалит.

Приемането на чая от маслинови листа оказва помощ при възобновяване на имунитета, само че служи и за възобновяване на силата при изтощен организъм да вземем за пример след химиотерапия. Листата от маслина се изразено лечебни, тъй като имат антивирусно, антипаразитско, антибактериално и антифунгално деяние, посредством които е допустимо и изцяло да се излекуват редица болести.

Рецепта за чай: За една чаша чай от 200-300 мл са нужни 15-20 сухи листа от маслина. В преварена вода се прибавят листата и се варят още 2-3 минути. Оставете листата във водата още 10 минути и ги извадете. Може да се пие леден или топъл, с мед и лимон или без нищо. Чаят би трябвало да се пие всеки ден, с цел да се усети усъвършенстване при разнообразни болести.

Чаят е целесъобразно да се пие и като профилактика за предотвратяване от заболявания. Листата за чай, е най-добре да се събират напролет, когато са млади, да се измият и да се сушат на въздух. След това се съхраняват в затворен съд на мрачно./mall359

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР