Помагаме и вдъхновяваме хората чрез бягане– така формулират мисията си

...
Помагаме и вдъхновяваме хората чрез бягане– така формулират мисията си
Коментари Харесай

Аштън Къчър, Челси Клинтън и други знаменитости бягат на маратона в Ню Йорк

„ Помагаме и въодушевяваме хората посредством тичане ”– по този начин формулират задачата си уредниците на най-мащабния в света - този в Ню Йорк, който се организира през уикенда. За над 60-годишната си история събитието съумя да наложи неповторим модел с нестопанска цел, посредством който се събират големи средства за щедрост.

Сред хилядите участници  тази година редица известни лица и общественици пробягаха маратона в опит да провокират себе си, както и да покачат осведомеността за най-близките до тях дела.
 Политически водачи в напреднала фаза на корупция 6 ноем 2022 | „ Има напреднали следствия за корупция против политици и данните набъбват с всеки ден. Сред тях има и водачи...
Аштън Къчър посвети присъединяване си на организацията с нестопанска цел, която се занимава с битката с трафика на деца за полова приложимост по света. Актьорът събра над 1 милион $ за организацията посредством присъединяване си и съумя да приключи маратона за време от 3 часа и 54 минути.

Челси Клинтън, политическата активистка и известна щерка на президента Бил Клинтън и някогашния държавен секретар Хилъри Клинтън, се включи в маратона  за втора поредна година и още веднъж приключи конкуренцията с впечатляващо време, като пресече финалната линия за 4 часа и 20 минути.



Маратонът в Ню Йорк е най-големият в света и се организира всяка година при започване на ноември, като минава през петте региона на града. Заедно с Бостънския маратон и Чикагския маратон, той е измежду най-известните годишни събития за тичане на дълги дистанции в Съединените щати и е един от Големите международни маратони.

Състезанието се провежда от и се организира всяка година от 1970 година насам, като се изключи 2012 година, когато беше анулирано поради урагана Санди, и 2020 година, когато беше анулирано заради пандемията от COVID-19. Надпреварата се организира в първата неделя на ноември и притегля професионални състезатели и дилетанти от цялостен ​​свят. Поради известността на надпреварата, присъединяване става на лотариен принцип. Бегачите могат да се включат и като се причислят към екип за набиране на средства за една от редица благотворителни организации.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР