Полузащитникът на Спартак (Варна)Румен Руменов, който вкара попадението за соколите

...
Полузащитникът на Спартак (Варна)Румен Руменов, който вкара попадението за соколите
Коментари Харесай

Румен Руменов: Ще се борим, докато имаме шансове

Полузащитникът на Спартак (Варна)Румен Руменов, който вкара попадението за " соколите " при равенството с Ботев (Враца), не скри разочарованието си, откакто неговият тим още веднъж позволи късен гол, който коства трите точки.

" Изключително разочароващо е, че в следващ мач в последните секунди губим скъпи точки, които са жизненоважни за нашето избавление. Всеки път вършим разбор на нещата. Просто не мога да допускам по какъв начин губим скъпи точки. Това не е шанс. Късметът може веднъж, повторно да ти обърне тил, а на нас постоянно. 


 Леден душ за Спартак (Варна) в 89-ата минута, Ботев (Враца) ускори Леден душ за Спартак (Варна) в 89-ата минута, Ботев (Враца) ускори " соколите " към Втора лига
Това напрежение сигурно въздейства, само че не би трябвало да се оправдаваме с него. Ние сме на последно място, по-надолу не можем да слезем. Говорим си всички в съблекалнята да се поддържаме, само че най-после постоянно нещо става. 
 Херо с тежки обвинявания към съперници на Спартак - съобщи: Разочарованието е голямо, би трябвало да стане знамение Херо с тежки обвинявания към съперници на Спартак - съобщи: Разочарованието е голямо, би трябвало да стане знамение


Ние ще се борим, до момента в който имаме теоретични шансове. Нямаме различен избор. Всички желаеме да останем в елита. Имаме страхотни почитатели - целият тим им се извинява за това, което става през целия сезон. 

Цялата неточност е в нас. Само ние може да излезем от тази обстановка. Задължени сме пред нашата аудитория да победим Хебър и да ни пристигна самочувствието ", съобщи Руменов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР