Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам се чувства като супергерой,

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам се чувства като супергерой,
Коментари Харесай

Белингам се чувства като супергерой, когато облече екипа на Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам се усеща като супергерой, когато облече бялата фланелка на тима.

" Когато влязох в съблекалнята на Реал, бях малко нервозен. Никога не съм се прекланял пред футболните звезди. Но когато дойдеш тук и видиш какво са постигнали, е мъчно да не кажеш: " Уау, това е върхът на футбола ", сподели Белингам, представен от " Екип ".
 Реал (Мадрид) отмъква ас на Байерн (Мюнхен)
Реал (Мадрид) отмъква ас на Байерн (Мюнхен)

Сделката е съвсем сигурна

" Отначало следих деликатно моите съотборници и се чудех: " Тони Кроос злато ли яде? " Тогава обаче разбирате, че всички те са доста скромни момчета. В допълнение, те оказват помощ да се приспособяват към тима. След това разбрах, че колкото и да си сполучлив, колкото и да печелиш, отново можеш да бъдеш страховит човек като тези момчета.

Невъзможно е да се опишат страстите от първия мач на " Сантяго Бернабеу ". Това е сбъдната фантазия. Бялата фланелка е известна по целия свят. Когато носите този екип, на процедура се чувствате като в костюм на супергерой. Това е привилегия и огромна чест. Трябва непрекъснато да демонстрираш своята класа на терена, с цел да можеш да я носиш седмица след седмица ", сподели Белингам.
 Реал (Мадрид) преподписа с още един главен футболист
Реал (Мадрид) преподписа с още един главен футболист

Родриго се обвърза дълготрайно с кралския клуб

Джуд Белингам мина в Реал Мадрид от Борусия Дортмунд през предишния трансферен прозорец за 103 милиона евро. Този сезон британският полузащитник изигра 13 мача във всички шампионати, в които означи 13 гола и 3 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР