Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек заяви, че

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек заяви, че
Коментари Харесай

Ван де Беек: Опитвам се по-дълго време да остана във форма, за да помагам на Манчестър Юн

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек съобщи, че е благополучен още веднъж да бъде част от отбора. Нидерландецът прекара съвсем два месеца в лазарета поради травма, само че в последните два мача - семействата на Шериф Тираспол в Лига Европа и на Уест Хам във Висшата лига, бе на пейката. Срещу молдовския първенец той даже записа 11 минути в игра.

" Щастлив съм още веднъж да бъда с тима. Трябва да се опитам да остана във форма по-дълго време и да оказа помощ на Манчестър Юнайед ", сподели Ван де Беек.

" Чувствам се отлично, добре съм и всичко, от което се нуждая, е да продължа да упражнявам. Когато се появят шансове, би трябвало да мога да ги употребявам ", разяснява нидерландецът.

Ван де Беек бе притеглен в Манчестър Юнайтед пред септември 2020 година за сумата от 39 милиона евро от Аякс, само че до момента престоят му на " Олд Трафорд " може да бъде избран като неуспех. Халфът е записал малко срещи, като в тях влиза главно като запаса, като има единствено два гола и две асистенции. През втората половина на предишния сезон той бе пратен чартърен в Евертън, където изигра седем мача и вкара един гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР