Полузащитникът на е бил обект на интерес от страна на

...
Полузащитникът на е бил обект на интерес от страна на
Коментари Харесай

Пропадна възможността Ван де Беек да рестартира кариерата си в Барселона

Полузащитникът на е бил обект на интерес от страна на Барселона. Нидерландецът обаче надали ще се окаже на " Камп ноу ", до момента в който тимът е воден от Шави Ернандес. Това излиза наяве от обява на каталунския вестник " Спорт ".
Каталунският гранд е следил 24-годишния Ван де Беек и неотдавна се е свързал с него, с цел да разбере дали би желал да укрепи клуба. Халфът, който до момента не получаваше съвсем никакво игрово време на " Олд Трафорд ", е оповестил, че би се радвал да се озове на " Камп ноу ". Там, както е известно, играят трима негови сънародници в лицето на Мемфис Депай, Френки Де Йонг и Люк Де Йонг.
Нидерландецът е оповестил, че обстановката, в която се намира в Юнайтед, въобще не го устройва. През сезона дотук младият футболист има едвам 3 мача във Висшата лига, в които общо не е записал и 90 минути. От Барселона са уведомили новия си треньор Шави за опцията да подпишат с Ван де Беек, само че испанската легенда е отказал, защото в дадения миг не се нуждае от укрепване на халфовата линия. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР