Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт се сбогува със сините“ от

...
Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт се сбогува със сините“ от
Коментари Харесай

Мейсън Маунт се сбогува емоционално с Челси

Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт се сбогува със „ сините “ от Лондон с прочувствено видео в обществените мрежи. Английският национал ще направи трансфер в Манчестър Юнайтед, като формалното удостоверение се чака в идващите дни.

„ Здравейте, почитатели на Челси, с оглед спекулациите през последните шест месеца, може би това няма да е изненада за вас. Това не прави по-лесно за мен да ви кажа, че взех решение да се разделя с Челси. Мисля, че заслужавате повече от това да напиша мнение. Исках да ви кажа какъв брой съм признателен за вашата поддръжка през последните 18 години “, стартира той.

„ Знам, че някои от вас няма да са щастливи от решението ми, само че това е вярното за мен в този стадий от кариерата ми. Присъединих се към Челси, когато бях на шест години и изживяхме доста дружно. Искам да благодаря на академията, мениджърите, всички мои съотборници през години, които се трансфораха в мои братя, фамилията ми за любовта и поддръжката и най-важното, на вас. Пожелавам ви най-хубавото “, приключи Мейсън Маунт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР