Полузащитникът на Барселона Артуро Видал разкри, че е хвърлил много

...
Полузащитникът на Барселона Артуро Видал разкри, че е хвърлил много
Коментари Харесай

Артуро Видал: Никога през живота ми не съм тренирал толкова

Полузащитникът на Барселона Артуро Видал разкри, че е хвърлил доста пот в тренировки по време на пандемията. " Имах време да се приготвя добре. Откакто стартира кариерата ми, в никакъв случай през живота ми не съм упражнявал толкоз. За наслада, пристигна моментът да излезем да упражняваме. Това чакахме ", показа чилиецът в изявление за стратегия Bienvenidos.

" Беше мъчно. Почти два месеца бяхме затворени. Да, аз упражнявах доста, тъй като в този момент идва краят на сезона, в който се печелят трофеите ", довери той. Артуро Видал беше част от акция взаимно с Червения кръст, с цел да оказва помощ на най-нуждаещите се. " Тази акция я започнахме дружно с Гари Медел, с цел да оказваме помощ на тези, които най-вече имат потребност ", сподели Артуро.

Халфът на Барса насочи и обръщение към майка си, която се бори с рака. " Майка ми е значима фигура в кариерата ми и живота ми. Благодарение на нея съм там, където съм. Непримиримият дух и волята идват от нея. Винаги ще съм й признателен ". Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР